MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 05. 08. 2016.

"Oazine" dječje radionice (VII/2016)

Ovo smo mi naslikali!Ovo smo mi naslikali!(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U sedmom mjesecu 2016. godine održane su četiri "Oazine" dječje radionice. Održavaju se u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan. S obzirom da su ljetni praznici, broj djece bio je zadovoljavajući. S pojedinima od njih teško je raditi jer pohađaju školu po prilagođenom programu. Unatoč tome, i oni su kako-tako i uz pomoć uspjeli uraditi kreativne zadatke.

A radilo se raznim tehnikama (vodenim bojicama, masnim bojama kojima su crtali jedni druge, flomasterima kojima su bojali već gotove šeme te ih izrezivali i lijepili na zid…). Jedna od radionica održana je u "Oazinom" internet-klubu, a bila je posvećena rješavanju dječjih kvizova. S obzirom da su djeca navikla na kompjuterima samo igrati igrice, kviz ih je malo zatekao, pa su se i pobunila, ali su se kasnije sat vremena nadmetali u tome tko ima više bodova i tko je gdje pogriješio.

Posljednja radionica u mjesecu trebala je biti održana u belomanastirskom SRC-u "Bazeni", na "Igrama na vodi Darko", ali unatoč obećanjima nitko od djece nije došao.

Pročitano 846 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok