MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 07. 2016.

"Oazina" projekt-koordinatorica u Dnevniku Nove TV

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

U petak, 29. VII. 2016. godine, u Dnevniku Nove TV, koji počinje u 19:15, prikazan je prilog "Pomoć za najsiromašnije" o informativnoj radionici za potencijalne prijavitelje na natječaj Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD), održanoj istog dana u Zagrebu. O toj radionici članak se može pročitati ovdje. U prilogu je emitirana i kratka izjava "Oazine" projekt-koordinatorice Vesne Nedić.

Prilog su snimili novinarka Srna Bijuk i snimatelj Marino Grgurev. Cijeli dnevnik može se odgledati ovdje, prilog "Pomoć za najsiromašnije" počinje u 33. minuti, a izjava Vesne Nedić u 34:30. Izjava se odnosila na "Oazinu" socijalnu uslugu besplatnu dostavu toplih obroka, koju trenutno prima 35 starijih osoba, ali u Baranji postoje mnogo veće potrebe za takvom uslugom. Dnevnik su vodili Saša Kopljar i Romina Knežević.

Pročitano 1363 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok