MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 07. 2016.

"Oaza" dobila donaciju od HEP-a d.d.

Na web-stranici Hrvatske elektroprivrede d.d. objavljeni su rezultati Javnog natječaja za dodjelu donacija udrugama, klubovima i ustanovama u 2016. godini "Svjetlo na zajedničkom putu", koji je zaključen 3. V. 2016. godine. Na natječaj je pristiglo 1.237 valjanih prijava, a HEP je za sufinanciranje izabrao projekte i programe 360 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva. S dobitnicima donacija HEP će potpisati ugovor o donaciji, a popis dobitnika može se vidjeti ovdje.

Među dobitnicima je i Mirovna grupa Oaza. Njezin projekt "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe" HEP će sufinancirati s 9.000,00 kuna.

Uime svojih korisnika, starijih osoba s veoma malim ili nikakvim prihodima s područja Grada Belog Manastira, "Oaza" zahvaljuje HEP-u d.d.

(Opširnije vidjeti ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok