MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 06. 2016.

Druženje sa starijim osobama u Kneževu

Danijela, Mila i Šaćira (a Enis iza mobitela)Danijela, Mila i Šaćira (a Enis iza mobitela)U srijedu, 8. VI. 2016. godine, u sklopu projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, održano je – u organizaciji Enisa Ibrahimovića, koordinatora partnerske udruge "Svjetlo nade" – druženje sa starijim osobama, na kome su – uz Enisa – bile Kneževčanke Danijela, Mila i Šaćira.

Takvih druženja, osim u Belom Manastiru, bit će i u Općini Popovac po kućama i stanovima osoba treće životne dobi, koje često žive same pa su željne posjeta i razgovora. A na druženju u Kneževu, uz grickalice, kave i sokove, razgovaralo se o minulim vremenima i o starim uspomenama, ali i o aktualnim temama vezanim za Kneževo i općenito Općinu Popovac.

Pročitano 737 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok