MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 06. 2016.

"Oazine" dječje radionice (V/2016)

Jednog petka ples, drugog nešto kreativnoJednog petka ples, drugog nešto kreativno(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U toku petog mjeseca 2016. godine održano je pet "Oazinih" dječjih radionica, koje se održavaju u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati i koje vodi Stela Fabijan. S posljednjim danom mjeseca travnja okončan je projekt "Nenasilje je baš fora", a time je prestao i angažman plesne trenerice Aleksandre Bolmanović. Voditeljica Stela i mali i mladi korisnici dogovorili su se da će ubuduće jedan petak učiti i vježbati plesove, a sljedeći raditi nešto kreativno. Starije djevojčice i već iskusne plesačice učit će mlađe modernim plesovima.

Prva po redu radionica u petom mjesecu nije održana u petak u Društvenom centru, nego u subotu za vrijeme Sajma udruga Baranje, na kome su mladi plesači mogli pokazati građanima Belog Manastira što su naučili prethodnih mjeseci. U toku mjeseca polaznici su imali priliku i učiti – francuski jezik. Naime, na radionice dolaze i dvojica dječaka koji su se doselili u Baranju iz Francuske pa uče drugu djecu francuskom jeziku da ga i sami ne bi počeli zaboravljati.

Ovaj mjesec na radionicama je bilo manje djece nego što je uobičajeno, što se moglo i očekivati, budući da je školska godina pri kraju i da učenici imaju dosta školskih obaveza.

Pročitano 923 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok