MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 06. 2016.

Potpisan ugovor s Osječko-baranjskom županijom

'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna NedićU utorak, 7. VI. 2016. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku, u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe".

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna Osječko-baranjske županije u 2016. godini. Vrijednost projekta je 10.000,00 kuna, a isključivo je namijenjen za financiranje socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira.

Tu socijalnu uslugu financiraju još i Grad Beli Manastir i najvećim dijelom Ministarstvo socijalne politike i mladih. Uime "Oazinih" korisnika zahvaljujemo Osječko-baranjskoj županiji na tom iznosu.

Pročitano 1059 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok