MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 04. 2016.

HZZ-ova kontrola zaposlenica preko javnih radova

U radu 'Oazinih zaposlenica problema - nemaU radu 'Oazinih zaposlenica problema - nemaU srijedu, 20. IV. 2016. godine, voditeljica belomanastirske ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) Nada Šinko te pravnik Dinko Vladova došli su u "Oazu" u kontrolu zaposlenica preko javnih radova. Od početka mjeseca travnja 2016. godine, naime, u "Oazi" su preko javnih radova, na razdoblje od šest mjeseci, zaposlene Mirjana (Mira) Ćosić, Donka Dvornić, Snežana Kapular i Antonija Papak na poslovima radnik/ca za pomoć u kući (vidjeti ovdje i ovdje).

U prisustvu "Oazine" direktorice Vesne Nedić, djelatnici HZZ-a razgovarali su sa zaposlenicama o tome kako su se snašle, imaju li problema u radu, ispunjavaju li pravilno dnevnike rada... Pokazalo se da problema nema jer su dvije zaposlenice već radile na takvim poslovima, a druge dvije su se veoma brzo snašle pružajući "Oazinim" starijim korisnicima besplatnu socijalnu uslugu pomoć u kući.

Dnevnici rada kakvi su sada nisu im poznati odranije, budući da "Oaza" ima svoje dobro uhodane obrasce izvještavanja koji su prilagođeni Ministarstvu socijalne politike i mladih, ali su se nove zaposlenice brzo privikle i na nove obrasce.

Pročitano 942 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok