MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 05. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (V/2016)

Topli obroci za 35 korisnikaTopli obroci za 35 korisnikaU mjesecu svibnju 2016. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja. Tom uslugom trenutno je obuhvaćeno 35 korisnika, a financira se sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Belog Manastira.

Tokom mjeseca korisnicima je dostavljeno ukupno 735 obroka. Svima njima ta je pomoć veoma potrebna i korisna pa rijetko imaju neke primjedbe, već uglavnom samo pohvale. Ovdje treba spomenuti i Crveni križ Osijek, u čijoj se kuhinji pripremaju topli obroci, kao i belomanastirski Centar za socijalnu skrb, s kojim "Oaza" ima dobru suradnju.

Pročitano 787 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok