MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 05. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (IV/2016)

Topli obrok na kućnom praguTopli obrok na kućnom praguU mjesecu travnju 2016. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja. Tom uslugom trenutno je obuhvaćeno 35 korisnika, a financira se sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Belog Manastira.

Kao i u prethodnom mjesecu, dostavljeno je ukupno 805 obroka. Od toga 770 iz kuhinje Crvenog križa Osijek i 35 dodatnih obroka iz donacije OPG-a "Tri mudraca" vlasnika Richarda Apela, zvanog Riki, iz Karanca, o čemu smo već pisali. Korisnicima su podijeljene i jabuke koje su ostale nakon akcije "Prevencijom do zdravijeg života", a koje je donirala članica "Alerge" dr. sc. Ksenija Marjanović.

Korisnici su, kao i do sada, zadovoljni dobivenim obrocima te zahvalni na projektima preko kojih dobivaju te obroke. Također "drže palčeve" da sve to potraje što duže i zahvaljuju i dobrim ljudima koji im vanrednim donacijama – kao u gore navedenim slučajevima – pokazuju da nisu zaboravljeni i isključeni.

Pročitano 830 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok