MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 04. 2016.

"Oazine" plesne radionice (III/2016)

Učenje modernih plesovaUčenje modernih plesova"Oazine" plesne radionice, pod vodstvom plesne trenerice Aleksandre Bolmanović iz Osijeka, održavaju se svakog petka od 18 do 20 sati za djecu iz osnovne škole, a potom od 20 do 22 sata za djecu iz srednje škole i starije. Za osnovce radionice se održavaju u sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora", a radionice za srednjoškolce "Oaza" provodi samostalno. U trećem mjesecu 2016. godine radionice su održavane četiri puta.

Trenerica kaže da se radionice baziraju na jazz-danceu, hip-hopu i fushionu, a fushion-dance je noviji ples koji se sastoji od sklopa MTV-plesa, hip-hop-a, jazz-a i funkyja. Na radionici održanoj 11. III. "Oazin" zaposlenik Neno Radić napravio je za potrebe projekta videosnimku uvježbavanja plesnih koreografija.

Pročitano 696 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok