MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 04. 2016.

"Ljubavologija" u 25.000 primjeraka

Pisac Bruno ŠimlešaPisac Bruno Šimleša(Fotoalbum na FB-u Gradske knjižnice može se vidjeti ovdje)

U srijedu, 20. IV. 2016. godine, Gradska knjižnica Beli Manastir organizirala je Noć knjige, a u okviru nje i susret čitalaca s piscem Brunom Šimlešom. Šimleša je autor knjiga iz popularne psi­hologije. Dosad ih je objavio sedam (npr. "Sudbina duše", "Hvala ti, ljubavi", "Savršenstvo Kreacije", "Umjetnost života", "U rukavicama mi je ionako prevruće"), od kojih su "Ljubavologija" i "Škola života" bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj, prodane u više od 25.000 pri­mjeraka.

Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a u posljednje vrijeme, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju "Svaki dan, dobar dan" na Hrvatskoj televiziji.

Prisutnim čitaocima u Gradskoj knjižnici Bruno Šimleša je izjavio da je u Belom Manastiru prvi put, ali se nada da to neće biti i posljednji put. Razgovarao je s njima o muško-ženskim odnosima i o tome što ženska psiha očekuje od muškaraca. Iako je publika u Belom Manastiru bila aktivna, Šimleša smatra da je – za razliku od recimo zagrebačke publike – puno zatvorenija, a to je zato što se svi međusobno poznaju pa ih je zbog drugih možda i sramota nešto pitati. U Zagrebu je to drugačije jer se ljudi ne poznaju. Prošle godine imao je promocije u Novom Sadu i Beogradu, gdje se osjećao vrlo prijatno. Na tim promocijama bilo je mnoštvo ljudi, čime je bio neizmjerno zadivljen.

Šimleša je objavio i jednu pjesničku knjigu i sveukupno prodao osam primjeraka, za razliku od knjiga iz popularne psihologije koje prodaje na hiljade. Zainteresirani čitaoci su na kraju promocije, kao što je to uobičajeno, mogli kupiti prezentirane knjige s autorovom posvetom.

(Foto: Stana Nemet)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok