MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 04. 2016.

Skupljanje ideja od udruga i OPG-ova (II)

'Nabacivanje ideja' za Dom kulture u Branjinom Vrhu'Nabacivanje ideja' za Dom kulture u Branjinom VrhuU srijedu, 27. IV. 2016. godine, s početkom u 8 sati, u belomanastirskoj Maloj vijećnici okupili su se predstavnici udruga, organizacija i OPG-ova. Među njima su bili "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, Držislav Šušak (predsjednik Udruge djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji "Baranjski leptirići"), Željko Dalić (predsjednik borilačkog kluba "Aiki dojo takeda" iz Branjinog Vrha), Slobodan Stanković (vlasnik OPG-a iz Belog Manastira) i Ljiljana Tokić (ravnateljica belomanastirskog Dječjeg vrtića "Cvrčak").

Sastanak su organizirali Kornelija Pacanović Zvečevac, pročelnica gradskog Upravnog odjela za graditeljstvo i stambeno-komunalne poslove, Petar Tokić iz Odjela za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti Grada Belog Manastira te Laura Blagus, direktoricom Poduzetničkog centra Beli Manastir.

Predstavnici Grada Belog Manastira ukratko su okupljenima predstavili cilj sastanka. Ponudili su da pozvani učesnici pokušaju osmisliti sadržaje koji bi se organizirali u danas zapuštenom Domu kulture u Branjinom Vrhu nakon njegove obnove. Poslije iznošenja različitih ideja dogovoren je novi sastanak s predstavnicima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije.

Ovo, kao i prethodno skupljanje ideja dijelovi su priprema za Program integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, u koji je ušao i Grad Beli Manastir.

Pročitano 728 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok