MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 03. 2016.

Uskršnji poklon-paketići za stare osobe

'Oazine' aktivistice prave poklon-paketiće'Oazine' aktivistice prave poklon-paketićeKao i prethodnih godina, Mirovna grupa Oaza i ove je godine pripremila skroman znak pažnje za uskršnje blagdane te je pripremila poklon-paketiće za korisnike "Oazinih" socijalnih usluga pomoć u kući i besplatna dostava toplih obroka, kojih ukupno ima 51.

"Oazine" aktivistice Stela, Vesna i Sanela spakirale su keks i ljute bombone u poklon-paketiće, koji će sljedećih dana biti dostavljeni korisnicima. U poklon-paketićima nalaze se i prigodne čestitke, koje su izradile "Oazine" kreativke koje dolaze na likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom.

U svaki paketić ide i čestitkaU svaki paketić ide i čestitkaSvaka od tih čestitaka na svoj je način posebna i unikatna. "Oaza" se nada da će na taj način barem malo uljepšati blagdane starim osoba i pokazati im da nisu same te da netko misli i na njih.

Pročitano 968 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok