Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 08. 02. 2016.

Redovna sjednica "Oazine" Skupštine

Dvadesettroje od ukupno 29 članica i članovaDvadesettroje od ukupno 29 članica i članova(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 8. II. 2016. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je redovna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednici je prisustvovalo 23-oje od ukupno 29 članica i članova, a imala je ovakav dnevni red:

  • Izbor radnog predsjedništva – predsjedavajućeg i dva člana; izbor zapisničara, dvoje ovjerovitelja i verifikacione komisije
  • Izvještaj o radu Mirovne grupe Oaza za 2015. godinu
  • Usvajanje narativnog i financijskog izvještaja za 2015. godinu
  • Izvješće o provedenoj samoprocjeni funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrole "Oaze" kao neprofitne organizacije (Skupština prima na znanje navedeni dokument)
  • Razno

Nakon izbora radnih tijela i usvajanja dnevnog reda krenulo se s daljim radom. Direktorica "Oaze" Vesna Nedić obrazložila je prisutnim članicama i članovima narativni i financijski izvještaj za 2015. godinu, koje je potom Skupština jednoglasno usvojila.

Poslije toga Skupština je prihvatila na znanje izvješće o provedenoj samoprocjeni, a kako "pod razno" nitko nije imao ništa za dodati, Skupštine je uspješno završena te je nastavljeno druženje uz posluženje koje je – povodom svog rođendana, za članice i članove pripremila "Oazina" direktorica.

Najnovije vijesti Jovan

Vezane vijesti