MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 11. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (X/2015)

Predah na radionici: voditeljica Jelena (s viljuškom!)Predah na radionici: voditeljica Jelena (s viljuškom!)U desetom mjesecu 2015. godine održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na svakoj radionici bilo je desetak korisnica, koje su se, mora se priznati, mučile da izrade narukvice tkanjem i nizanjem perlica. Išlo je nešto teže, neke korisnice nisu savladale tehniku, a one četiri koje jesu bile su oduševljene. Tom tehnikom mogu se izraditi ogrlice, narukvice i prstenje.

Također su se izrađivali jastučići za igle od platna u obliku srca i punili komadićima spužve. To je korisnicama bilo zanimljivije jer je jednostavnije za izraditi, a i potrebno je svakom domaćinstvu.

Pročitano 757 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok