MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 12. 2015.

"Dubravkini specijaliteti" za radne kolege

Ducini specijalitetiDucini specijalitetiNakon što smo u srijedu, 2. XII. 2015. godine, prigodnom svečanošću ispratili našu dugogodišnju radnu koleginicu Dubravka Simendić u mirovinu, osam dana kasnije ona je pozvala sve "Oazine" zaposlenike na ručak kako bismo još jednom obilježili taj prijelomni trenutak u njenom životu. Evo kako je taj događaj opisala najmlađa zaposlenica Sanela Stanojević:

"U četvrtak, 10. prosinca 2015. godine, nakon radnog vremena, 'Oazini' zaposlenici pokucali su na kućna vrata svojoj radnoj kolegici, koju su početkom mjeseca ispratili u mirovinu. Naša draga kolegica Dubravka Simendić, nakon toliko godina rada, ostvarila je pravo na mirovinu i završila svoj radni vijek te nam je tom prigodom odlučila u svom toplom domu pripremiti ručak kako bi s nama ispratila svoje radne dane i započela one nove – umirovljeničke.

Dubravka Simendić, Sanela Stanojević i Jelena Opačić-MatijevićDubravka Simendić, Sanela Stanojević i Jelena Opačić-MatijevićOdmah s vrata dočekao nas je ugodan ambijent i lijepo ukrašeni stol, zatim je uslijedio aperitiv i mala zdravica, a nedugo nakon toga svi zajedno objedovali smo 'Ducine specijalitete'. Kolegica nas je ugodno iznenadila i ponijela se baš poput prave iskusne domaćice, tako da ničega nije nedostajalo, a na kraju nas je i iznenadila prigodnim znakom pažnje za svakoga od nas. Druženje se nastavilo u veselom tonu, smijalo se i prepričavalo događaje iz prošlosti, kako to i inače biva.

Na samom kraju Dubravka je svakome udijelila pokoji savjet i dala posljednje upute vezane za radne zadatke, koje sada prepušta svojim mlađim kolegicama. Savjeti su bili u njenome stilu jer na poslu je uvijek vodila računa o drugima, bila i više nego dobro organizirana i pazila na svaki detalj te će nam zasigurno nedostajati njena ažurnost, ali i njeni savjeti koji proizlaze iz njenog dugogodišnjeg radnog iskustva. Ne sumnjamo da će se naša Dubravka vrlo brzo prilagoditi životu umirovljenika i usporiti svoj životni tempo te na koncu uživati u plodovima svoga rada."

Pročitano 1202 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok