MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 12. 2015.

Sustav kvalitete za volonterske programe

Ana Jeličić (treća zdesna)Ana Jeličić (treća zdesna)U petak, 4. XII. 2015. godine, u organizaciji Volonterskog centra Osijek, održano je predstavljanje sustava kvalitete za volonterske programe. Predstavljanje je održala Jelena Kamenko, uz prisustvo dvanaestak predstavnika raznih udruga, odgojnih ustanova i Crvenog križa, među kojima je bila i voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić.

Sustav standarda kvalitete za volonterske programe izrađen je kroz projekt "Solidarnost i kvaliteta u pružanju socijalnih usluga", kojega je financirala Europska Unija sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF). Predstavljanje se sastojalo od dvije cjeline, kroz koje je dat uvid u potrebu za donošenjem i primjenom tog sustava. Predstavljanje je bilo kratko i jasno, uz mnogobrojne primjere i razna pitanja i prijedloge samih učesnika. Završeno je prigodnom čestitkom organizatora za nadolazeći Međunarodni dan volontera (5. XII.).

Pročitano 1344 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok