MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 23. 11. 2015.

Predstava "Trag ljudskih zuba" u Somboru

Glumice Gordana Nikolić i Sandra StojanovićGlumice Gordana Nikolić i Sandra Stojanović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Udruženje žena "Udahni život" iz Stanišića kod Sombora provodi projekt "Trag ljudskih zuba". Projekt se odvija u suradnji s Kamernom scenom "Miroslav Antić" iz Sente i s Mirovnom grupom Oaza iz Belog Manastira. Tim povodom, u ponedjeljak, 23. XI. 2015. godine, na Maloj sceni Narodnog pozorišta u Somboru izvedena je predstava "Trag ljudskih zuba", a izvođenje je pratilo preko 100 učenika dviju somborskih škola: Gimnazije "Veljko Petrović" i Srednje škole "Sveti Sava". Na predstavi su bili i njihovi profesori i pedagozi, kao i članice "Oaze" Vesna Nedić, Ana Jeličić i Stela Fabijan.

Prisutnima se obratila Ljiljana Gusić, predsjednica udruženja iz Stanišića, koje je nosilac projekta. Nakon izvođenja izuzetno upečatljive i potresne predstave, uslijedila je debata o nasilju među ljudima. Debatu je vodila Dragana Đapić, aktivistica iz Stanišića. Mladi ljudi veoma su aktivno iznosili svoja mišljenja o nasilju, o tome jesmo li i koliko odgovorni za to te što očekuju u svojim vezama.

Projekt se završava u petak, 27. XI. 2015. godine, kad će predstava biti izvedena pred srednjoškolcima iz Belog Manastira. Financijer projekta je organizacija "Ekumenska inicijativa žena" iz Omiša, a projektu se priključio i Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova AP Vojvodine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok