MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 11. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (X/2015)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U desetom mjesec 2015. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativnih radionica za žene utorkom od 18 do 20 sati. Radionice financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a vodi ih Ana Jeličić.

Voditeljica napominje da su i u tom jesenjem mjesecu korisnice bile vrlo inspirirane i orne za rad, a po nekom ustaljenom običaju ni raznih obilježavanja nije nedostajalo. A vremena je bilo za sve: i za oslikavanje i uljepšavanje sitnih suvenira poput bočica, tacnica i čokanja, koji se mogu vidjeti u "Oazi", ali i za druženje uz domaće kolače i sok te plodove jeseni: jabuke, kruške, kao i razne pekmeze, ajvar i drugo. I tako su, uz rad, razmjenu recepata i dobro raspoloženje, protekle radionice u listopadu, mjesecu s najbogatijom paletom boja, koje će se sigurno naći i prepoznati na unikatnim radovima "Oazinih" kreativki.

Pročitano 828 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok