MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 09. 2015.

Pripremna akcija za korporativno volontiranje

Baka Anica i 'Oazina' gerontodomaćica AnaBaka Anica i 'Oazina' gerontodomaćica AnaU sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati" predviđena je akcija koju zajedničkim snagama trebaju odraditi "Oazini" članovi i zaposlenici osiguravajuće kuće GRAWE Hrvatska d.d. kroz svoje korporativno volontiranje. Kako je naziv te humanitarne akcije "Za one kojima je najpotrebnije", a to su djeca, stare osobe i invalidi, "Oaza" je za akciju predložila jednu svoju korisnicu, invalidnu osobu, baku Anicu, kojoj bi pomoć vrijednih ruku oko uređenja njezine trošne kućice dobro došla.

Stoga su u srijedu, 23. IX. 2015. godine, s početkom u 10 sati, "Oazini" članovi Ana, Jelena, Sanela, Stela i Robert započeli akciju žuljanja, šmirglanja i čišćenja vrata, prozora, ograde, bunara i oluka kao pripremu za akciju bojanja – farbanja, koja treba uslijediti početkom mjeseca listopada, a u kojoj će učestvovati i volonteri osiguravajuće kuće GRAWE.

Ne treba isticati koliko je gesta "Oazinih" članova obradovala i dirnula teško pokretnu baku Anicu, koja živi sama i kojoj svaka pomoć puno znači, a još više lijepa riječ i osmijeh "Oazinih" članova, koji su i ovoga puta pokazali svoju veliku dušu i nesebičnost.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok