MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 07. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (VI/2015)

Topli obroci za 40 osobaTopli obroci za 40 osobaProtekao je i šesti mjesec 2015. godine, u kome je "Oaza" nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe Grada Belog Manastira. Ta usluga, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i dijelom Grad Beli Manastir, obuhvaća 40-ero naših potrebitih sugrađana. Proteklog mjeseca bilo je manje radnih dana pa je na kućne pragove naših korisnika dostavljeno i nešto manje ukusnih obroka: 760.

Kao i do sada, obroci su stizali iz kuhinje Crvenog križa Osijek, gdje kuhari ne žale truda u spravljanje istih. A što se korisnika tiče, i oni su iz mjeseca u mjesec uglavnom isti, a njihov popis sastavljen je u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, s kojim "Oaza" ima korektnu suradnju.

I tako se iz mjeseca u mjesec nastavlja "Oazin" trud i rad, koji izaziva velik interes naših sugrađana, što u ovo teško vrijeme nikoga ne iznenađuje jer i sami znate kolika stavka u vašem kućnom budžetu otpada na jedan topli obrok.

Pročitano 1012 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok