MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 06. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (V/2015)

'Oazine' korisnice kao pčelice - vrednice'Oazine' korisnice kao pčelice - vredniceU petom mjesecu 2015. godine nastavljene su likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati. I dalje ih vodi Ana Jeličić, a održane su četiri puta s ukupno 44 korisnice. A one, naše korisnice, pčelice – vrednice, bile su marljive baš kao u košnici te organizirane i nadasve inspirativne. Mada teme radionica određuje voditeljica, dalji tok u mnogome zavisi od njih samih: od toga koliko su raspoložene i orne za nove, maštovite kreacije.

A po "Oazinim" štandovima na sajmovima, kojih je ovaj mjesec bilo u više navrata, vidljivo je da su se trudile i pokazale što znaju. Izrađivale su maštoviti nakit, prikladne magnete, kuhače, kao i cvjetne vaze. A ti predmeti kao suveniri otišli su u razne krajeve. Sve to rađeno je u dobrom društvu i u odličnom raspoloženju te uz "slatku" trpezu. Protekli je mjesec, naime, obilovao rođendanima, slavama i drugim prigodama za čašćenja, koje se ne – propuštaju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok