MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 20. 06. 2015.

Krečenje "Oazinog" ureda

'Majstori' od krečenja Robert i Neno'Majstori' od krečenja Robert i Neno

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 19. VI. 2015. godine, od početka radnog vremena, započelo je krečenje zidova u "Vesninom uredu", kako ga popularno zovu "Oazini" zaposlenici, iako u njemu rade Vesna, Sanela i Neno. Glavni "meštar" od krečenja bio je "Oazin" gerontomajstor Robert , koji se – zajedno s kompjuterašem Nenom – dao u ozbiljno posao. Prvo su pomiješali i izmiješali boje (bijela s oker-žutim tonerima), pa su prekrili najlonima sve stvari (ormare i stolove), a onda je krečenje moglo početi.

Prethodnog dana trojka u sastavu Neno, Sanela i Vesna izvršila je pripreme za krečenje. Sve stvari koje su bile u ormarima, na ormarima te "okolo-naokolo" ormara odnesene su u "Oazinu" praonicu da ne smetaju. Za to vrijeme Robert je nabavio sav potreban materijal: farbu, tonere, najlone, četke, četkice…

"Majstorima" nije bilo lako raditi jer je prostora za kretanje bilo malo. Naime, ured je mali, a u sredinu su bila nagurana dva ormara i tri veća stola koja je bilo teško iznijeti, sa svim kompjuterima, printerima i policama za uredski materijal. Ipak, to ih nije omelo da uz jak tempo krečenje završe do kraja radnog vremena.

A nakon krečenja trebalo je sve spremiti, oprati i vratiti na svoje mjesto. Za pranje prozora, polica, ormara i stolova glavna je bila "Oazina" mlada suradnica Sanela, što je i razumljivo jer ona baš i radi u tom uredu (a ako ćemo se našaliti: i najmlađa je). Pomagala joj je plesna trenerica Aleksandra, koja upravo petkom poslijepodne i uveče održava plesne radionice.

Završni "glanc" i vraćanje onih stvari iz praonice u ormare, tj. tamo "gdje im treba biti" mjesto, uradile su Sanela i Vesna u subotu prijepodne. Ni to nije bio "lak" posao. Trebalo je sve pospremiti tako da svi "Oazini" zaposlenici budu zadovoljni te da svi lako mogu doći do onoga što im treba: uredskog materija, "Oazinih" izdanja (knjižica, brošura, letaka), izdanja drugih organizacija itd. Na koncu trebalo je i donijeti odluku da se nešto od onoga što se dugo ne koristi, nego samo "čuva", baci ili odloži za nekoga kome bi moglo korisno poslužiti. Riječ "baci", naravno, ne treba shvatiti doslovno, nego "proslijedi u reciklažu sve ono što se može reciklirati".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok