MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 05. 2015.

Rad "Oazinih" volontera u travnju 2015.

'Oazine' volonterke: Savica, (), Mira i Dragana (okrenuta leđima)'Oazine' volonterke: Savica, (), Mira i Dragana (okrenuta leđima)Mjesec travanj 2015. godine bio je bogat "Oazinim" volonterskim aktivnostima. Dolaskom proljeća kao da su se probudili i volonteri pa su krenuli u razne akcije. Prva velika akcija u kojoj su sudjelovali i "Oazini" volonteri bila je "Zelena čistka", koja je održana u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i u kojoj su volonteri, zasukavši rukave, pridonijeli ljepšem i zdravijem okolišu našeg grada.

Druga akcija bila je izrada narukvica prijateljstva s članovima "Skok-kluba – ŠRP" i Udruge djece s poteškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji "Baranjski leptirići". Narukvice s te radionice išle su za humanitarno događanje pod imenom "Okret za pokret", u kome su "Oazini" volonteri također odigrali značajnu ulogu (što je njihova treća akcija).

Na taj su način proteklog mjeseca "Oazini" volonteri: Dragana, Mira, Renato, Sabina Sanja, Savica, Snježana i Stela, s voditeljicom Anom, u tri volonterske akcije rado "odradili" 43 sata, kojima su dali doprinos zajednici u kojoj žive.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok