MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 05. 2015.

Rad "Oazinih" gerontodomaćica (IV/2015)

'Oazin' gerontomajstor i gerontodomaćica 'Oazin' gerontomajstor i gerontodomaćica U mjesecu travnju 2015. godine Mirovna grupa Oaza pružala je socijalnu uslugu pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira. U "Oazinom" gerontotimu bile su četiri gerontodomaćice, od kojih jedna obavlja i poslove gerontokrojačice, zatim gerontomajstor, medicinska sestra i fizioterapeutkinja (o čijem radu pišemo u posebnim člancima). U toku mjeseca "Oazine" su gerontodomaćice obilazile 19 starih osoba (17 ženskih i dvije muške), a izvršile su ukupno 121 obilazak.

Tokom mjeseca obavile su mnoštvo poslova, koje smo nabrajali u prethodnim izvještajima pa ćemo to ovaj put preskočiti. Spomenut ćemo samo zanimljivost da su povodom uskrsnim praznika svojim korisnicima podijelile 19 paketića, a ako računamo i paketiće koje su uručili gerontomajstor, medicinska sestra i fizioterapeutkinja, onda možemo reći da je "Oaza" pripremila 40 uskrsnih paketića za svoje stare korisnike.

Pročitano 831 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok