MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 22. 05. 2015.

Osamnaesto druženje starijih osoba

Radmila, Jovanka i LjuboRadmila, Jovanka i LjuboU petak, 22. V. 2015. godine, održano je osamnaesto druženje starijih osoba prema "Oazinom" projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", a u organizaciji "Oazine" aktivistice Ane Jeličić. Bilo je to druženje dviju susjeda Radmile i Jovanke, koje nerijetko svoje umirovljeničke dane skraćuju uz kavu i priču, a ponekad, kao i ovoga puta, imale su i pojačanje u liku Jovankinog brata Ljube.

Teme za razgovor bile su im raznovrsne: djeca, unučad, bašta… pa se prijeđe na svakodnevnu politiku, koju redovno prate, a završi se pričama i sjećanjima iz mlađih i ljepših dana. A kako je uz to gospođa Radmila "riznica viceva", pri tim druženjima ne nedostaje smijeha i šale, koji su, kao što znamo, dobra terapija protiv stresa. A kako su ovoga puta svi troje bili "u elementu", tmurni, kišni dan time su osvježili i pretvorili u dobar kraj tjedna.

Pročitano 883 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok