MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 05. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (IV/2015)

Nakit, ogrlice, torbe, kutijice...Nakit, ogrlice, torbe, kutijice...U toku četvrtog mjeseca 2015. godine održane su samo dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević, i to stoga što se njihov termin poklopio s dva uskrsna ponedjeljka. Na te dvije radionice izrađivali su se dijelovi za nakit od fimo-mase, koji su kasniji spajani komadima kože u lijepe ogrlice.

Završavale su se i torbe i kutijice koje su ostale nezavršene s prošlih radionica. Uvijek, naime, neka korisnica ne stigne nešto završiti ili ne dođe na neku od radionica pa voditeljica u dogovoru s korisnicama odabere jedan ponedjeljak kad su raspoložene za završavanje i popravljanje zaostataka. Prošli mjesec za radionice ponedjeljkom protekao je mirno, za razliku od proteklih mjeseci kad se stalno nešto slavilo.

Pročitano 816 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok