MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 05. 2015.

Sastanak projektnog tima SOS-NET-a

20150508-SOS-NET-sastanak20150508-SOS-NET-sastanakU petak, 8. V. 2015. godine, s početkom u 10 sati, u osječkoj Udruzi paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPIT) održan je sastanak proširenog projektnog tima projekta SOS-NET. Sastanak je organizirala belišćanska Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono", koja provodi taj projekt, a koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Na sastanku se razgovoralo o projektnim aktivnostima, a uz predstavnike partnerskih organizacija: Udruženja "Baranja" iz Luga, osječkog UPIT-a te Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama "Jaglac" iz Orahovice, na sastanku je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić. "Oaza" je, naime, članica SOS-NET-a, neformalne mreže pružatelja socijalnih usluga.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok