MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 05. 2015.

"Oazine" slike na stranici Veleposlanstva RH u Moskvi

Na slici ruski ambasador u Zagrebu Robert MarkarjanNa slici ruski ambasador u Zagrebu Robert MarkarjanNa web-stranici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji objavljen je, s datumom "09. svibnja 2015.", članak pod naslovom "Povodom 70-te obljetnice pobjede nad fašizmom odana počast poginulima u Batinskoj bitci".

Taj članak napisan je na osnovu članka objavljenog na "Oazinoj web-stranici" te ilustriran sa šest fotografija, koje su preuzete s "Oazine" stranice na Facebooku, što je i posebno napomenuto: "fotografije se objavljuju uz dopuštenje vlasnika 'Mirovne grupe Oaza iz Belog Manastira'". Dopuštenje je prvo telefonski, a onda i preko e-maila zatražila prvi sekretar Veleposlanstva Sandra Tvrtković.

Na istoj stranici isti članak objavljen je i na ruskom jeziku pod naslovom "По случаю 70-ого юбилея победы над фашизмом оказаны почести погибшим в батинской битве". I tu je napomenuto odakle su uzete fotografije: "фотографии предоставили и разрешили публикацию «Мирная группа Оаза, Бели Манастир, Хорватия»".

Pročitano 992 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok