MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 04. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (III/2015)

Izrada prikladnih čestitki za Dan žena i UskrsIzrada prikladnih čestitki za Dan žena i UskrsU trećem mjesecu 2015. godine održano je pet likovno-kreativnih radionica za žene utorkom, koje vodi Ana Jeličić i koje se održavaju od 18 do 20 sati u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra. Na njima je ukupno bilo 55 korisnica, koje su bile veoma zainteresirane za rad i koje su s velikom pažnjom iščekivale svaku radionicu i njezinu temu.

A teme su uglavnom bile vezane uz dva datuma: Međunarodni dan žena – 8. mart i Uskrs. Za Dan žena izrađivane su prekrasne čestitke i prikladni karanfili od gotovo već zaboravljenog krep-papira. Za Uskrs su također izrađivane prigodne, šarene čestitke, namijenjene "Oazinim" korisnicima socijalnih usluga pomoć u kući i dostava besplatnih toplih obroka.

Pored navedenoga, izrađivan je i maštoviti nakit od fimo-mase, što je posebno razveselilo korisnice jer je taj nakit bio namijenjen njima kao uskršnji poklon. Voditeljici radionica se čini da se ni djeca ne bi više radovala takvom poklonu pa joj je drago što je vjernim korisnicama "Oaza" na taj način zaželjela sretan Uskrs.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok