MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 03. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (II/2015)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU drugom mjesecu 2015. godine održane su tri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18-20 sati pod vodstvom Ane Jeličić. I u tom najkraćem mjesecu u godini korisnice su se rado odazivale na druženje usprkos poteškoćama sa zagrijavanjem prostora Društvenog centra. I dalje su sa zanimanjem iščekivale što će se raditi, kakve nove izazove im spremamo.

Toga mjeseca to su bile dvije tehnike oslikavanja, nakon kojih su nastajali izvanredni radovi koji će završiti na štandovima nadolazećih sajmova. Oslikavale su se marame i "kamenčići sreće", koji su kasnije – lijepo upakirani u maštovite kutijice, također izrađene na radionicama – poklanjani "Oazinim" članicama i članovima na izbornoj skupštini. I tako se, iz radionice u radionicu, korisnice druže, kreativno stvaraju i dobro zabavljaju – pa tko bi im (radionicama!) tada odolio.

Pročitano 938 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok