MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 03. 2015.

Dogovor oko javne tribine u Osijeku

Ksenija Vrbanić i Ljiljana Božić-Krstanović Ksenija Vrbanić i Ljiljana Božić-Krstanović U srijedu, 25. III. 2015. godine, u sjedištu Matice umirovljenika Osijek održan je radni sastanak predstavnicā osječkog Centra za mir, nenasilje i ljudska prava, Mirovne grupe Oaza i Matice umirovljenika. Tema sastanka bila je organiziranje javne tribine u Osijeku u svrhu informiranja i sprečavanja zloupotrebe ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju starijih osoba. Na sastanku su bile Ljiljana Božić-Krstanović iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava, Vesna Nedić ispred "Oaze" i Ksenija Vrbanić ispred Matice umirovljenika.

Ksenija Vrbanić i Vesna NedićKsenija Vrbanić i Vesna NedićJavna tribina će se provesti u sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Partneri na projektu su Grad Beli Manastir i spomenuti Centar, a suradnici Matica umirovljenika Grada Belog Manastira, Maticom umirovljenika Osijek i Matica umirovljenika Općine Darda.

Nakon rasprave o provedenim aktivnostima spomenutog projekta i o aktivnostima koje se trenutno provode, dogovoren je termin održavanja javne tribine, odabran prostor i predavač te dogovoreno prezentiranja u medijima.

Pročitano 2050 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok