MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 21. 03. 2015.

70. godišnjica Bolmanske bitke

Polaganje vijenaca na centralni spomenikPolaganje vijenaca na centralni spomenik(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-1, ovdje-2,
ovdje-3, ovdje-4, ovdje-5 i ovdje-6)

U subotu, 21. III. 2015. godine, u Bolmanu je svečano obilježena 70. godišnjica Bolmanske bitke. Program obilježavanja sastojao se od polaganja vijenaca na centralnom spomeniku na raskršću puteva Bolman – Baranjsko Petrovo Selo – Petlovac te na spomenicima u Petlovcu, B. P. Selu i Bolmanu. Potom je održana svečana akademija u bolmanskom Domu kulture, nakon čega je otvorena Spomen-soba Bolmanske bitke, u kojoj su se prisutni, kroz slike, mape i izložene eksponate, mogli bolje upoznati s bitkom. Opširniji članak može se pročitati ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok