MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 03. 2015.

Jedanaesto druženje starijih osoba

Jožika, Mira, Ana i JovankaJožika, Mira, Ana i JovankaU ponedjeljak, 9. III. 2015. godine, održano je deseto druženje starijih osoba prema "Oazinom" projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", koje je organizirala "Oazina" aktivistica Ana Jeličić u domu umirovljenice Jovanke R. Druženje sa susjedima Mirom i Jožikom proteklo je u ugodnom ćaskanju o proteklom Međunarodnom danu žena – Osmom martu i, naravno, o svakodnevnim životnim temama.

Neizbježne teme su politika, mirovine, poskupljenja, a razgovori o djeci, unucima i njihovim nestašlucima dođu kao osvježenje. Ta mala ekipa nije zajedno samo na kavama, već se ispomažu u svakodnevnim kućnim poslovima, kao što su: cijepanje drva, radovi u vrtu, prekrajanje i krpanje odjeće…, jednom riječju: primjer susjedske solidarnosti. S nestrpljenjem iščekuju ljepše vrijeme i prestanak grijanja pa da počnu druženja vani, na proljetnom suncu ili u hladovini svojih vrtova, a do tada im upućujemo srdačan pozdrav!

Pročitano 1005 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok