MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 02. 2015.

Sastanak Mreže SOS-NET u Osijeku

Jasna Petrović (druga slijeva)Jasna Petrović (druga slijeva)U utorak, 24. II. 2015. godine, s početkom u 11 sati, u Volonterskog centru Osijek održan je sastanak neformalne Mreže SOS-NET u organizaciji belišćanske Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono", koja provodi projekt SOS-NET financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Na sastanku su bili i predstavnici partnerskih organizacija na tom projektu: Udruženja "Baranja" iz Luga i osječke Udruge paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPIT), kao i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Voditeljica projekta Jasna Petrović prisutnima je predstavila ciljeve, aktivnosti i očekivane rezultate. Prva aktivnost tog projekta bit će istraživanje o ponudi i potrebama za socijalnim uslugama na području pet slavonskih županija.

Pročitano 1128 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok