MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 19. 01. 2015.

"Oaza" kao izvor podataka za seminarski rad

Vesna Nedić i Sara MarčetaVesna Nedić i Sara MarčetaU ponedjeljak, 18. I. 2015. godine, "Oazu" je posjetila Sara Marčeta, Belomanastirka koja studira u Osijeku na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti. Razlog njezinog posjeta je pisanje seminarskog rada o aktivnostima koje se provode u nevladinim organizacijama. Primila ju je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

S radom Mirovne grupe Oaza Sara se prvo temeljito upoznala preko naše web-stranice, a onda nas je i posjetila kako bi doznala još pojedinosti. Najviše su je zanimale dječje radionice koje se održavaju petkom od 18 do 20 sati, likovno-kreativne radionice za žene te radionice za prevenciju nasilja i ovisnosti.

Zanimala se i za "Oazin" volonterski centar: koliko ima volontera, učestvuju li oni u "Oazinim" aktivnostima, koje se volonterske aktivnosti provode i pripremaju, tko se u njih uključuje…

Na kraju se zavalila na pomoći. Vjeruje da će imati dovoljno materijala za svoj seminarski rad. A ako još nešto bude nedostajalo, eto nje ponovo u – "Oazi".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok