MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 12. 2014.

Praznički poklon-paketići za stare osobe

Keksi, kolači i čestitke za poklon-paketićeKeksi, kolači i čestitke za poklon-paketićePreko deset godina Mirovna grupa Oaza trudi se da za zimske blagdane obraduje korisnike svoje socijalne usluge pomoć u kući nekim sitnim poklonom-paketićima. Tako je i ove godine simboličnim sredstvima nabavljeno nešto slatkiša i malo kolača iz jedne donacije pa je paketić izgledao bogatiji. Osim toga, što znače materijalne stvari, ukoliko nisu praćene i dobrim željama? E, tu je "Oaza" uvijek spremna pa makar ništa ne imala za pokloniti.

Naime, u okviru "Oaze" djeluje nekoliko radionica: likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom (po svemu slične, samo su voditeljice različite) te dječja kreativna radionica petkom. Te radionice posjećuju osobe koje svoje talente ne zanemaruju, već ih razvijaju na vlastito zadovoljstvo i radost drugih osoba. Radovi s tih radionica vrlo su maštoviti i veoma raznoliki, a za 15 godina djelovanja radionicā više im se ni broja ne zna.

A izrada novogodišnjih i božićnih čestitki redovno je na rasporedu onih dana u decembru koji prethode praznicima. Pa kad te "Oazine" radionice ponude svoje čestitke ili neke druge sitne poklončiće uoči Božića i Nove godine, lakše je onima koji brinu o poklon-paketićima nešto dodati u vrećicu koja će obradovati svakog korisnika i korisnicu. Ove godine "Oazine" gerontodomaćice podijelile su prije Božića te sitne radosti na 18 adresa starim osobama koje trenutno obilaze. Pa neka im je sretno!

Pročitano 1017 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok