MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 24. 12. 2014.

Poklon-paketi za primatelje besplatnih toplih obroka

Priprema poklon-paketaPriprema poklon-paketa(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

Stigao je dugo iščekivani Božić, višednevni blagdan veselja, radosti, ljubavi i po tradiciji bogate trpeze. E, zbog svega navedenog, kao i zbog iskrene želje da takav Božić zaslužuje i 40 korisnika "Oazinih" besplatnih toplih obroka, kojima se blagdanom i vikendom obroci ne dostavljaju, "Oazini" zaposlenice Ana, Dubravka, Jelena i Vesna pripremile su za njih poklon-pakete, koji su im dostavljeni zajedno s toplim obrokom za Badnjak 2014. godine.

Paket je sadržavao konzervu sardina, mesni narezak, pakovanje hrenovki, sir i pola vekne kruha. Sve to kupljeno je sredstvima iz donacije članova Gradskog vijeće Grada Belog Manastira i sredstvima prikupljenima u "Oazinoj" humanitarnoj akciji na gradskom Trgu slobode.

Treba spomenuti još i to da su organizatori obilježavanja 70-godišnjice Batinske bitke u subotu, 29. XI. 2014. godine, donirali "Oazi" dio hrane pripremljene tom prilikom, koju je "Oazina" aktivistica Ana odmah razdijelila u jelonoše, a "Oazin" razvozač Ljubo dostavio korisnicima, iako toga dana nije bilo regularne dostave besplatnih toplih obroka. Time su, uz belomanastirske građane i vijećnike, i članovi antifašističkih organizacija na djelu pokazali humanost prema našim starim i nemoćnim građanima i omogućili im da dane vikenda i blagdana provedu skromno, ali dostojanstveno. U ime tih građana, hvala svim donatorima.

Pročitano 1147 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok