MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 24. 12. 2014.

Donacija Ljekarne Tripolski i tvrtke Abbott

Aparat, trakice i lanceteAparat, trakice i lanceteU srijedu, 24. XII. 2014. godine, "Oaza" je dobila donaciju od belomanastirske Ljekarne Tripolski. Donacija se sastojala od aparata za mjerenje šećera u krvi te 200 trakica za taj aparat i 200 lanceta. Takav aparat i materijal potrebni su za aktivnosti "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih i nemoćnih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. S njim će "Oazina" medicinska sestra Bojana Vujatović mjeriti šećer u krvi starijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

Na molbu Ljekarne Tripolski, donaciju je omogućila tvrtka Abbott MediSense, koja je dio tvrtke Abbott Laboratories sa sjedištem u Chicagu (SAD). Abbott Laboratories ima u Zagrebu centralno predstavništvo svoje dijagnostičke divizije za Jugoistočnu Europu.

Donaciju je primila "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je – uz zahvalu – djelatnicima Ljekarne poklonila sedam platnenih vrećica oslikanih na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene.

Pročitano 1133 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok