MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 12. 2014.

Počeo "Oazin" tečaj njemačkog jezika

Prva grupa polaznikaPrva grupa polaznika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 1. XII. 2014. godine, počeo je "Oazin" tečaj njemačkoga jezika u zajedničkom prostoru Društvenog centra. Riječ je o početničkom tečaju (A1) učenja njemačkoga jezika, koji se, kao i u školama stranih jezika, dijeli na prvi (A1.1) i drugi stupanj (A1.2). Prvi stupanj je za potpune početnike, dok je drugi stupanj namijenjen naprednijim početnicima, tj. onima koji već imaju određeno predznanje. Naši polaznici sada pohađaju prvi stupanj početničkoga tečaja njemačkoga jezika, a postoji interes i za drugi stupanj. Predavačica je Irena Vukas iz Vardarca.

Polaznici su podijeljeni u dvije grupe od po deset osoba. Različitih su dobnih skupina, od 20 do 65 godina. Većina njih odlučila se za tečaj njemačkoga jezika jer namjerava raditi u zemljama njemačkog govornog područja, na poslovima gdje se zahtijeva osnovno poznavanje jezika. Tečaj se održava ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u terminima od 8:30-10:45 i od 11:30-13:45. Koristi se udžbenik Themen aktuell 1, koji koriste i škole stranih jezika. Udžbenik je podijeljen na pet poglavlja: Prvi kontakti, Predmeti u kući i domaćinstvu, Hrana i piće, Slobodno vrijeme i Stanovanje. Uče se i osnove gramatike, što je također nužno poznavati. Polaznici će odslušati 60 školskih sati.

Druga grupa polaznikaDruga grupa polaznika

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok