MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 29. 11. 2014.

Obilježavanje godišnjice Batinske bitke (2)

Polaganje vijenaca na spomenik Crvenoj armijiPolaganje vijenaca na spomenik Crvenoj armiji(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 29. XI. 2014. godine, a u povodu 70. godišnjice Batinske bitke i oslobođenja Baranje od fašizma (1944-2014), položeni su vijenci na spomenik Crvenoj armiji na belomanastirskom Trgu slobode. Vijence su položile delegacije Grada Belog Manastira, Veleposlanstva Ruske Federacije u Zagrebu, antifašističkih udruga iz Belog Manastira i Osijeka, Baranjsko-rusko društvo prijateljstva i Hrvatsko-rusko društvo prijateljstva iz Siska.

Nakon polaganja vijenaca kratak komemorativni govor održao je Nikola Opačić, predsjednik Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista Osječko-baranjske županije.

Pročitano 1084 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok