MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 11. 2014.

Obilježavanje godišnjice Batinske bitke (1)

Polaganje vijenaca na Partizanskom groblju u Belom ManastiruPolaganje vijenaca na Partizanskom groblju u Belom Manastiru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 28. XI. 2014. godine, a u povodu 70. godišnjice Batinske bitke i oslobođenja Baranje od fašizma (1944-2014), položeni su vijenci na spomen-obilježja na Partizanskom groblju u Belom Manastiru i u prigradskom naselju Branjinom Vrhu. Vijence su položile delegacije Udruge antifašističkih boraca i antifašista Beli Manastir, Baranjsko-ruskog društva prijateljstva te stranaka SDP-a, HNS-a i SSDS-a.

Nakon polaganja vijenaca na Partizanskom groblju, kratak komemorativni govor održao je Nikola Opačić, predsjednik Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista Osječko-baranjske županije.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok