MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 10. 2014.

Radionice "Dodira nade" u Engleskoj

Sudionici radionica u EngleskojSudionici radionica u EngleskojDrugi ciklus radionica iz projekta "Dodir nade" održan je u Engleskoj, u okolici Birminghama i Rugbyja od 15. do 22. IX. 2014. godine. Na njima je sedam mladih sudionica iz Hrvatske: Marija Biga, Ana Jeličić, Tanja Jergić, Nada Maletić, Evica Petković, Bojana Tešić i Marija Vidović, s trenerima (Clive Fowle, Judith Halliday, Dorn Margetts, Nena Arvaj, Desa Jankov), nastavilo raditi na osobnom razvoju kroz teme pomirenja i oprosta.

Na radionicama se razgovaralo i o tome kako bi se naučeno i usvojeno moglo primijeniti u vlastitoj zajednici. Od šest sudionica, tri su bile iz Belog Manastira: Ana Jeličić, Evica Petković i Bojana Tešić. O projektu "Dodir nade" već smo pisali ovdje i ovdje.

- Nekoliko dana bile smo smještene po obiteljima-domaćinima te smo na taj način više naučile o engleskoj kulturi, a domaćinima smo imale priliku približiti našu kulturu. Pri kraju puta svi smo se složili kako nam je to putovanje bilo predivno iskustvo, koje je obogatilo naš duh. Još jednom moram se zahvaliti i belomanastirskoj Mirovnoj grupi Oaza, preko koje sam dospjela na tu kvalitetnu edukaciju – kaže Ana Jeličić.

Pročitano 1141 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok