MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 10. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (IX/2014)

Štrudla s jabukama za primaoce toplog obrokaŠtrudla s jabukama za primaoce toplog obrokaProteklog mjeseca rujna 2014. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir. Kroz tu uslugu 40-ero naših sugrađana pet puta tjedno primaju besplatne tople obroke, koji im olakšava i uljepšavaju egzistenciju. Na taj način proteklog je mjeseca dostavljeno 880 obroka, koji su izašli iz kuhinje Crvenog križa Osijek.

Po riječima korisnika, obroci su ukusni, kvalitetni i raznovrsni. Često uz obroke ide i desert u vidu kolača, voća ili voćnog jogurta. Proteklog mjeseca svi naši korisnici od LAG-a Baranja, organizatora tematskog sajma "Jabuka, kraljica jeseni" u sklopu manifestacije "Jesen u Baranji", dobili su donaciju u vidu tri komada štrudle s jabukama, što ih je posebno dirnulo i razveselilo. Kako i ne bi kad znamo da oko nas vlada depresija i otuđenost pa nas svaka, makar i mala gesta dobrote iznenadi i razgali, pogotovo što je došao uoči Međunarodnog dana starih osoba, koji se obilježava prvog listopada.

Pročitano 1219 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok