MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 10. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IX/2014)

Izrada šablona jabuka za dječju radionicu 'Jabuka, kraljica jeseni'Izrada šablona jabuka za dječju radionicu 'Jabuka, kraljica jeseni'U proteklom mjesecu rujnu 2014. godine održane su tri kreativne radionice utorkom od 18-20 sati pod vodstvom Ane Jeličić. Na radionicama je ukupno bilo 28 korisnica, koje su vrijedno izrađivale suvenire, koji su se potom našli na "Oazinom" štandu na sajmu održanom povodom manifestacije "Jesen u Baranji". U spomenutu manifestaciju korisnice su se uključile na jednoj od radionica izradom šablona jabuka od papira, koje su vrtićka i školska djeca na sajmu oslikavala, ukrašavala i na kraju vješala na stabla od kartona na radionici pod nazivom "Jabuka, kraljica jeseni".

Time su se, na lijep i koristan način, povezale starije i mlađe osobe, što je rezultiralo šarenilom na glavnom belomanastirskom trgu, gdje se ponovno pokazalo da se bez zajedništva ne može. I tako se, iz radionice u radionicu, kreativnim radom, maštom i dovitljivošću dolazi do zadovoljnih korisnica, koje tu "dobru vibru" prenose na svoje ukućane, susjede i prijatelje i time šire krug zadovoljnih ljudi, što i jeste bit truda i rada "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene.

Pročitano 1268 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok