MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 09. 2014.

Poziv na "Oazinu" javnu tribinu

Društveni centar, ponedjeljak, 29. IX. 2014.Društveni centar, ponedjeljak, 29. IX. 2014.Mirovna grupa Oaza, u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom, organizira javnu tribinu na temu "Zagovaranje za pravedniji i humaniji odnos prema starosti i starenju".

Javna tribina će se održati u ponedjeljak, 29. IX. 2014. godine, u Društvenom centru u Belom Manastiru (Ulica J. Antala 3) od 18 do 20 sati. Predavači na tribini bit će Vlado Grujić, diplomirani socijalni radnik, i Jasna Petrović, dugogodišnja aktivistica na polju pružanja socijalnih usluga starijim i nemoćnim osobama.

Javna tribina se provodi u sklopu "Oazinog" projekta "Unapređenje pružanja socijalnih usluga starijim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira".

Cilj javne tribine je promicati i unaprijediti pružanje socijalnih usluga organizacija civilnog društva, lokalne samouprave i institucija koje se bave pružanjem takvih usluga starijim osobama.

"Oazin" projekt financira Mreža IRIS sredstvima Europske Unije u sklopu svog projekta "Unapređenje pružanja socijalnih usluga u jugoistočnoj Europi kroz osnaživanje regionalnih i nacionalnih mreža civilnoga društva". Taj projekt provodi Arbeiter-Samariter-Bund (ASB), zajedno sa svojim partnerima iz Belgije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije te s Kosova.

Pročitano 1199 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok