"Ribarski dani su manifestacija na kojoj u dva dana kroz Kopačevo prođe preko dvije tisuće ljudi željnih etnoambijenta te mirisa i okusa ribe. Kopačani te dane doživljavaju kao priliku za promociju tradicije i seoskog turizma. Selo tada miriše na fiš-paprikaš, šarana u rašljama, štuku u mundiru te specijalitete od divljači, a na brojnim štandovima nude se vlastiti proizvodi: domaća mljevena paprika, med, ajvar, slatkiši i suveniri te domaći kolači. Još kada se ljutina može ublažiti i zaliti graševinom koja poteče s Baranjskog brda, užitku nikada kraja...

Posjetite i ove godine Ribarske dane u Kopačevu, koji se održavaju 20. i 21. rujna 2014. godine. Budite naš dragi gost!"

Pročitano 945 puta

Najnovije vijesti Administrator

Vezane vijesti

Prethodni i sljedeći članak: « Poziv na Panona-fest 2014. u Erdutu Program "Jeseni u Baranji" »
na vrh članka
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok