MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 08. 2014.

Dostava besplatnih toplih obroka (VII/2014)

Uz rižoto i - kolačUz rižoto i - kolačU proteklom mjesecu srpnju 2014. godine nastavili smo s dostavom besplatnih toplih obroka našim socijalno ugroženim sugrađanima. Tu socijalnu uslugu, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grada Belog Manastira, "Oaza" provodi već niz godina. Njome je obuhvaćeno 40 Belomanastiraca, koji na svoje adrese – pet puta tjedno – dobivaju besplatne tople obroke, što je za njih neprocjenjiva vrijednost, a za "Oazu" kao provoditelja neprocjenjivo zadovoljstvo.

Protekli mjesec dostavljeno je 920 obroka. Obroci su pripremljeni u kuhinji Crvenog križa Osijek, koji je – pored belomanastirskog Centra za socijalnu skrb – "Oazin" neizbježni partner u toj aktivnosti. Od prvog partnera dobivamo informacije o potrebitim građanima, a od drugoga finu, ukusnu hranu. I tako se nadopunjavamo iz mjeseca u mjesec i činimo, prema riječima "Oazinih" korisnika, veoma korisnu stvar u našem malom gradu.

Pročitano 1043 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok