MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 08. 2014.

Rad "Oazinog" internet-kluba (VII/2014)

'Oazin' internet-klub stoji vam na raspolaganju'Oazin' internet-klub stoji vam na raspolaganju"Oazin" internet-klub otvoren je pet dana u tjednu od 8 do 20 sati. Pristup kompjuterima imaju svi: od djece i mladih pa do umirovljenika, bilo da su iz Belog Manastira ili su gosti iz drugih mjesta. Broj posjetitelja internet-kluba u ovogodišnjem kišnom sedmom mjesecu bio je 553, što predstavlja kontinuirani rast od četvrtog mjeseca.

U "Oazinom" internet-klubu korisnicima je na raspolaganju 10 kompjutera pa mogu pretraživati internet na razne teme, čitati e-novine, printati radove za školu, molbe za posao i slično… U "Oazi" pristup internetu je jeftin, donira se samo jedna kuna po satu kako bi se bar djelomično nadoknadili troškovi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok