MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 22. 06. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (V/2014)

Radi se s puno strpljenja i mašteRadi se s puno strpljenja i mašteSvakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić (starija). U mjesecu svibnju (maju) 2014. godine održane su četiri takve radionice. Na radionicama je u prosjeku bilo po 12 korisnica. Broj i nije naročito važan jer to je statistika, važno je ono što se i kako radilo, a radilo se vrijedno, s puno strpljenja i mašte.

Na radionicama su se cvjetnim motivima oslikavale malene bočice da bi poslužile kao vaze za proljetno cvijeće, zatim čokanji s grožđem i šljivama, koji će završiti na svadbenom stolu u Norveškoj, a radile su se, odnosno plele i narukvice od kože, koje su dijelom ukrasile vrijedne ruke naših korisnica, a dijelom su ukrašavale štandove naših proljetnih sajmova.

I tako je svaka radionica bila novi izazov, novo sjajno druženje korisnica, koje se već dugo poznaju i koje svaki utorak s nestrpljenjem iščekuju.

Pročitano 832 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok